Despre noi

TM HOLISTIC promoveaza terepia HOLISTICA, in care fiinta umana este tratata ca un INTREG compus din TRUPSUFLET si SPIRIT. Pentru ca IGNORANTA in ceea ce priveste fiinta noastra si rostul ei pe PAMANT este asa de raspandita si conform medicineii tibetane este cauza principala a bolilor alaturi de LACOMIE si TRUFIE (sau INGAMFARE), incercam sa risipim o parte din aceasra ignoranta, facand EDUCATIE si aducand INFORMATIE.

TM Holistic se ocupa cu terapia holistica, biorezonanta si cu distributia de produse naturiste (suplimente alimentare), filtre de apa, pahare si carafe speciale.

Terapia Holistica inseamna evaluarea si echilibrarea pacientului in plan fizic, energetic si spiritual, cu accent pe cauzele bolilor din campurile emotional si mental. Se recomanda tehnici de combatere a stresului, de anulare a socurilor si problemelor emotionale si mentale (prin iubire, iertare, afirmatii pozitive, rugaciune, relaxare, meditatie, respiratie, mudre, etc.).

Pentru biorezonanta se foloseste un sistem CORE Inergetix, care evalueaza omul pe toate planurile fiinte in camp informational, spiritual,energetic si fizic si gaseste cele mai potrivite metode si produse pentru rezolvarea dezechilibrelor si blocajelor care au dus la boala.

Terapiile sunt efectuate de Ing. Psih. Mihaita Toma, terapeut in Terapii Complementare atestat de ANATECOR (Asociatia Nationala de Terapii Complementare din Romania) în 6 specializari:

  • reflexoterapie,
  • presopunctura,
  • bioenergoterapie (terapie holistica),
  • biomasaj,
  • biorezonanta.

Mihaita Toma este si autor a 4 lucrari de larg interes aparute intre 2009 si 2015 la Editura Dharana – Apa, miracolul vietii, Dezintoxicarea fizica si psihica, Sistemul imunitar – cheia sanatatii si Vindecarea prin Iubire si Iertare.

Cartile au un nivel accesibil publicului larg si prezinta informatii extreme de utile pentru viata de fiecare zi. Pentru mai multe detalii, accesati meniul Carti.

Cabinetul de biorezonanta se afla localizat în Str. Tunari, nr. 71, et.1, ap.3, sector 2, Bucuresti.

Pentru programari si informatii suplimentare, sunati pe telefon 0745 77 50 36. De asemenea, pentru comenzi si alte intrebari ne puteti scrie pe adresa de e-mail  mihaitatoma@yahoo.com.