Biorezonanță

Cum lucrăm concret

CoRe Inergetix este un complex software şi hardware, care poate analiza şi apoi armoniza un pacient din punct de vedere holistic. Sistemul CoRe Inergetix accesează  CÂMPUL INFORMAŢIONAL și cel CAUZAL (Dosarele Akashice, Biblioteca Universală, Cartea Vieţii), unde se află toate informaţiile despre toate fiinţele de pe pământ sub formă de imagini (imaginea este un limbaj universal). Pentru aceasta este nevoie de un minim de informaţii: fotografia clientului, numele, data şi locul naşterii. Sistemul identifică imediat vibraţia proprie a clientului şi găsește cauzele profunde ale problemelor, dezechilibrelor, bolilor. Totodată, ne dă cele mai potrivite remedii din punct de vedere bio-energo-informaţional cu fiinţa pacientului. Domeniile principale de analiză sunt: Detox, Indicatori, Organe, Fiziologie, Patogeni, Alergie, Relaţii, Câmp emoţional.header_system

Sistemul de biorezonanţă CoRe Inergetix face o echilibrare a corpurilor de la fizic la spiritual, care durează 1- 2 minute şi se exprima în procente (de regulă 98% sau 99%).

Este bine ca persoana evaluată să vină la Terapie Vibraţională pe sisteme şi organe, unde alegem organele cu dezechilibre mari si foarte mari şi le aducem la echilibru sau armonie.

O şedinţa de terapie durează 1,5 – 2,5 ore şi se recomandă 5- 15 şedinţe, funcţie de starea clientului şi de cât de mult lucrează singur cu propria persoană (anume de a respecta „Recomandările”). În timp ce sistemul CoRe Inergetix face terapia vibraţională, noi facem consiliere psihologică. Identificăm emoţiile negative, şocuri şi traume emoţionale până in copilărie, tipare şi programe mentale negative, obişnuinţe şi credinţe greşite. Apoi sugerăm tehnici şi metode pentru rezolvarea acestora, pe care le facem împreună şi apoi clientul va continua acasă.

Suplimentar facem curăţirea, echilibrarea şi încărcarea chakrelor (cu energia divină) şi Atingerea Cuantică (tot cu energia divină).

Remediile recomandate sunt: Uleiuri esenţiale, (de la Young Living şi Vivasan), Culori, Cristale, Remedii florale Bach, Alte sisteme de sănătate, Homeopatie, Nutriţie (antioxidanţi, enzime, minerale, vitamine), Suplimente alimentare (71 de firme din care 10 româneşti si restul Americane).

Toate vibraţiile remediilor recomandate sunt introduse într-o sticlă cu apă plată de 2 l pusă pe platanul aparatului (aceasta durează aproximativ 25 minute), care se constituie într-un remediu informaţional complex, care vă ajunge pentru un tratament de 45 – 60 zile. Este indicat ca atunci când se termina sticla cu „Apa informată”, să  efectuați o nouă evaluare pentru că se schimba vibraţia clientului şi îi vor fi recomandate alte remedii.

În timp ce se încarcă sticla cu „Apă informată” facem recomandări pentru: Corpul Fizic, Corpul Emoţional, Iertarea, Corpul Mental (afirmatii pozitive), Corpul Spiritual (rugăciune), care vor trebui integrate în programul zilnic (1 – 2 ori/zi câte 30 minute – efectuate pentru propria fiinţă). Practicarea celor recomandate cu perseverenţă (zilnic), răbdare şi credinţă, va conduce la schimbări semnificative în starea de sănătate şi de bine şi în final la VINDECARE. Procesul poate dura 3 – 6 – 12 luni dar va conduce la transformarea cuantică a fiinţei (ridicarea vibraţiei) şi influenţarea pozitivă a celor din jur (familie, prieteni, colegi).

O şedintă de Evaluare Iniţială cu sistemul de Biorezonanţă CoRe Inergetix durează între 3 și 5 ore, în funcţie de gravitatea problemelor. Costul este de 100 lei/oră.

O şedinţă de Terapie durează 1,5 – 2,5 ore iar costul este de 80 lei/oră.

1459341_1383572911892378_103390532_nToate ședințele sunt efectuate de Ing. Psiholog Mihăiță Toma cu o experiență vastă în domeniu. Datorita seriozităţii modului de abordare, preluăm doar 2 pacienţi/zi (unul dimineaţa, următorul după-amiaza/seara).

Pentru cei care nu se pot deplasa în București, efectuăm evaluare iniţială la distanţă în baza unor date de identificare: o fotografie recentă, numele complet, data și locul nașterii. În ultimii ani am avut numeroase cazuri din țară și străinătate rezolvate prin această metodă. Desigur, prezența fizică este de preferat pentru a nu pierde nicio informație și a discuta față în față.

AA-Inergetix-Logo-TM_kleinSistemul CoRe Inergetix este unul din puţinele sisteme care găseşte la cauzele bolii atacurile energetice, tot mai răspândite. Acestea conduc la diferite forme de cancer, depresii, afecţiuni ale rinichilor, ficatului şi sistemului nervos. Am avut până în prezent peste 2400 de cazuri, marea majoritate rezolvate în urma respectării recomandărilor făcute. În aceasta zonă lucrăm cu preoţi şi cu colegi cu capacităţi extrasenzoriale și ființe iluminate.

Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina CORE Inergetix de pe site.