Cărți

carti TM

Distribuim cele 4 cărți scrise de Ing. Terapeut Mihăița Toma:

Apa, miracolul vieții”  (ediția a 4-a, revizuită și adăugită)

Cartea prezintă informații despre APĂ: ce este, ce tipuri de apă există, memoria apei, ce apă trebuie să bem (ce caracteristici trebuie să aibă aceasta pentru a asigura o hidratare la nivel celular), cum putem obține apa vie (alcalină, structurată), filtre și activatoare pentru apă, terapii interne cu apă. Mai multe detalii aici.

Preț: 20 LEI

Dezintoxicarea fizică și psihică” (ediția a 4-a, revizuită și adăugită)

Cartea prezintă sursele de intoxicare ale ființei umane, metode de dezintoxicare fizică, metode de dezintoxicare psihică (emoțională și mentală), produse folosite pentru dezintoxicare, etc. Mai multe detalii aici.

Preț: 30 LEI

Sistemul imunitar – Cheia sănătății” (ediția a 4-a, revizuită și adăugită)

Lucrarea este o abordare holistică a Sistemului Imunitar cu componentele Fizic și Psihic și se adreseaza publicului larg, nu neapărat specialiștilor. Din volumul de față puteți afla de ce și cum să aducem la funcționare optimă acest Program de Vindecare cu care am fost înzestrați. Totodată, cartea oferă tehnici și solutii concrete în acest sens. Important este ca noi să trecem la acțiune cu credință și perseverență, reamintindu-ne că Dumnezeu ne ajuta, ne călăuzește și ne iubește necondiționat. Mai multe detalii aici.

Pret: 25 LEI

 Vindecarea prin Iubire și Iertare” (ediția a 2-a, revizuită și adăugită)

În cuprinsul acestei lucrări autorul insistă pe faptul că Iubirea și Iertarea sunt cele mai puternice instrumente de vindecare, total nepericuloase, aflate la îndemâna fiecăruia dintre noi. Cele două sunt vitale pentru vindecarea noastraă, a celorlalți și a planetei. Fără acestea nu putem să-i iubim cu adevărat pe cei din jurul nostru. Mai multe detalii aici.

Pret: 25 LEI

Cele patru cărți pot fi găsite în librării sau la chioșcurile cu cărți din marile orașe. Pentru comenzi apelați la 0745 77 50 36 sau scrieți-ne la adresa  mihaitatoma@yahoo.com.