Apa, miracolul vieții

(ediția a 3-a)

Cartea prezintă iapa, miracolul vietiinformații despre APĂ: ce este, ce tipuri de apă există, memoria apei, ce apă trebuie să bem (ce caracteristici trebuie să aibă pentru a asigura o hidratare la nivel celular), cum putem obține o apă vie (alcalină, structurată), filtre și activatoare pentru apa, terapii interne cu apa, etc.

Cartea “Apa, miracolul vieții” prezintă elementul care reprezintă 70% din corpul nostru, APA fără de care viața nu este posibilă; proprietățile, structura și memoria apei. În paginile volumului veți găsi informații despre tipurile de apă, cure intense cu apă pentru dezintoxicare și vindecare, cum putem deține apă alcalină și hexagonală (cea care hidratează celula), lista alimentelor alcaline și acide, influența semnului crucii și a apei sfințite asupra structurii apei. influența IUBIRII și a RECUNOȘTIINȚEI asupra structurii apei; filtre și dispozitive pentru îmbunătățirea calității apei.

Citind cartea veți realiza cât este de importantă calitatea apei pe care o bem (nu numai cantitatea) pentru menținerea sănătății sau pentru rezolvarea dezechilibrelor apărute în organism.

Prin informațiile aduse de această lucrare dorim să contribuim la risipirea parțiala a IGNORANȚEI, într-un domeniu care ține fundamental de VIAȚA ființei noastre și a planetei Pământ și anume APA. Pe de-o parte, APA este atât de comună, de răspândită și de necesară iar pe de cealaltă ignorată, nerespectată și prea puțin cunoscută.

Volumul face o trecere în revistă a tipurilor de apă, a calităților și parametrilor acestora, a ultimelor cercetări asupra proprietăților apei, a rolului acesteia în organismul uman precum și utilizarea diverselor tipuri de apă în terapii, pentru dezintoxicarea și echilibrarea ființei umane.

Preț: 20 LEI