Vindecarea prin Iubire și Iertare

 

Iubirea și Iertarea sunt cele mai puternice instrumente de vindecare, total nepericuloase, aflate la îndemâna fiecăruia dintre noi. În carte este subliniat rolul fundamental pe care acestea îl au în vindecarea noastră, a celorlalți și a planetei.

Cartea este structurată în 2 parti: Partea I – IUBIREA și Partea II – IERTAREA.

Din cuprinsul Părții I: Considerații generale despre Iubire, Iubirea lui Dumnezeu, Iubirea de sine, iubirea aproapelui, Compasiunea și Recunoștiința, Cazuri de vindecare prin iubire + un capitol ce conține Rugăciuni, Meditații, Afirmații și Mantre de Iubire.

Din cuprinsul Părții a II-a: Considerații generale despre Iertare, iertarea de sine, Iertarea celorlalți, Iertarea familiei și cazuri de vindecare prin Iertare + un capitol ce conține Rugăciuni, Meditații, Afirmații Iubire.

Pret: 25 RON

Vindecarea prin iubire si iertare

Fragment din carte:

“Compasiunea ne spune că binele nostru cel mai înalt şi binele cel mai înalt al celorlalţi reprezintă unul şi acelaşi lucru. Ceea ce este într-adevăr bun pentru mine, nu are până la urmă cum să reprezinte ceva rău pentru tine. Iar ceea ce este bun pentru tine, într-un final, va fi bine şi pentru mine. Cu alte cuvinte, există un echilibru între nevoile sinelui şi nevoile altora. Compasiunea pentru ceilalţi ne ajută să găsim acel echilibru. Totuşi, aceasta este o lucrare continuă!
Compasiunea spune ca toţi oamenii au dreptul să le fie satisfăcute toate nevoile fundamentale. Cu toţii au dreptul la viaţă, la libertate şi dreptul de a-şi găsi fericirea. Toţi merită să aibă mâncare, îmbrăcăminte, adăpost şi îngrijire medicală atunci când au nevoie de ea.”