Despre noi

TM Holistic promovează terapia HOLISTICĂ, în care ființa umană este tratată ca un ÎNTREG compus din TRUPSUFLET și SPIRIT.

Conform medicinei tibetane, IGNORANȚA  față de ființa noastră și rostul ei pe PAMÂNT este cauza principală a bolilor alături de LĂCOMIE și TRUFIE (sau ÎNGÂMFARE).  Ne propunem astfel să risipim o parte din această ignoranță prin EDUCAȚIE și aducând INFORMAȚIE.

TM Holistic se ocupă cu terapia holistică, biorezonanța și cu distribuirea unor produse naturiste (suplimente alimentare) precum și a filtrelor de apă.

Terapia Holistică înseamnă evaluarea și echilibrarea pacientului în plan fizic, energetic și spiritual, cu accent pe cauzele bolilor din câmpul emoțional și cel mental. Sunt recomandate tehnici de combatere a stresului, de anulare a șocurilor și a problemelor emoționale și mentale prin iubire, iertare, afirmații pozitive, rugăciune, relaxare, meditație, respirație, mudre, ș.a.m.d.

Terapiile sunt efectuate de Ing. Psih. Mihăiță Toma, terapeut în Terapii Complementare atestat de ANATECOR (Asociația Naționala de Terapii Complementare din România) și Universitatea de Medicină şi Farmacie Cluj-Napoca în cinci specializări:1459341_1383572911892378_103390532_n

  • reflexoterapie,
  • presopunctură,
  • bioenergoterapie (terapie holistică),
  • biomasaj,
  • biorezonanță.

Mihăiță Toma este autor a patru lucrări apărute între 2009 și 2015 la Editura Dharana – Apa, miracolul vieții, Dezintoxicarea fizică și psihică, Sistemul imunitar – cheia sănătății și Vindecarea prin Iubire și Iertare. Cărțile au un nivel accesibil publicului larg și prezinta informații utile pentru viața de fiecare zi. Pentru mai multe detalii, accesați meniul Cărți.

carti TM

Pentru biorezonanță folosim un sistem CORE Inergetix care evaluează omul pe toate planurile ființe – în câmp informațional, spiritual, energetic, fizic – și găsește cele mai potrivite metode și produse pentru rezolvarea dezechilibrelor și blocajelor care au dus la boală. Mai multe detalii în secţiunea Biorezonanţă.

Cabinetul de BiorezoAA-Inergetix-Logo-TM_kleinnanță și Terapie Holistică se află în Str. Tunari, nr. 71, et.1, ap.3, sector 2, BucureștiPentru programări și informații suplimentare, ne puteți contacta la numărul de telefon 0745 77 50 36. De asemenea, pentru comenzi și întrebări, ne puteți scrie pe adresa de e-mail mihaitatoma[at]yahoo.com.